B&B extra en arrangementen

Extra

Iedere ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met verse producten uit Salland en het Vechtdal. Daarnaast kunt u altijd een lekker vers kopje koffie of thee pakken.

Lunchpakket
Wil je er een dagje lekker op uit? Bij ons is het mogelijk om met een goed gevulde tas op pad te gaan.

Fietsen
Op de fiets de prachtige omgeving van Lenthe Farm ontdekken? Bij ons kun je gratis gebruik maken van fietsen. 

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan in samenwerking met restaurants, sauna, golfbaan en musea. Ook een kastelenroute-arrangement, wandelarrangement en fietsarrangement behoort tot de mogelijkheden. Kortom, voor ieder wat wils in een omgeving die van alles te bieden heeft en waar volop vertier is!

Wandelarrangement
Wandelaars kunnen bij ons direct het wandelnetwerk betreden. Lenthe Farm bevindt zich bij knooppunt W61 van het wandelnetwerk.

Fietsarrangement
Fietsers hebben de keuze uit  3 officiële routes. Hierbij kunt u genieten van de vele afwisselingen die het Sallandse landschap en het Vechtdal  te bieden hebben.

Kastelenroute-arrangement

Restaurant arrangement

Sauna arrangement
In samenwerking met Sauna Swoll hebben wij een aantrekkelijk arrangement. Informeer naar de mogelijkheden.

Paardrij-arrangement
Ruiters en hun paarden zijn ook van harte welkom om na een lange rit heerlijk te komen overnachten en eten bij Lenthe Farm.

Vrienden arrangement
Gezellig met vrienden of familie een nachtje of een weekendje weg? Onze Bed & Breakfast is ook in z’n geheel te boeken, voor maximaal 4 personen. Hiervoor betaal je € 145 ,- per overnachting. Deze optie is wel geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de kamers, dus boek op tijd!


Happen en trappen arrangement
In het kader van ‘Happen en trappen” is dit een uitgelezen kans om tijdens uw verblijf bij “Lenthe Farm” een smakelijke fietstocht door het prachtige Vechtdal te maken. De tocht van Happen&Trappen is ongeveer 38 kilometer lang en voert langs verschillende bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Free Joomla! template by L.THEME