Balkonkamer

De meest luxe kamer van Lenthe Farm. De naam “Balkonkamer” is niet voor niets gekozen omdat deze grenst aan het balkon. Vanaf de balkonkamer stapt u zo het balkon op waar je mijlenver van je af kunt kijken. Voor de langere mensen onder ons is het handig om te weten dat het luxe 2 persoons boxspring bed extra lang (2.10 m) is. De Balkonkamer beschikt over een eigen badkamer met douche en wc. Vanuit bed kunt u heerlijk tv kijken of van het internet gebruik maken via wifi.

Op de Balkonkamer is het mogelijk een slaapbank bij te plaatsen voor eventueel een 3e persoon.

Je betaalt voor een overnachting op de Balkonkamer € 80,- (voor 2 personen) per nacht inclusief ontbijt. Kom je alleen, dan krijg je € 7,50,- korting. Klik hier voor de reserverings informatie.

Huren als appartement.

Wil je er eens lekker tussen uit met vrienden, als gezin of met familie, boek onze Bed & Breakfast ruimte dan in z’n geheel af. Je bent van alle gemakken voorzien en kunt genieten van de rust, ruimte en optimale privacy. De huiskamer met gezellige zithoek, TV en de keuken heb je geheel tot je beschikking. Je kunt de gehele bovenruimte huren voor maximaal 4 volwassenen. Hiervoor betaal je € 150 ,- per overnachting, inclusief ontbijt.  Deze optie is wel geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de kamers, dus boek op tijd!

Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor wat betreft de huur van het gehele appartement. Wij kunnen eventueel bedden bijplaatsen tot maximaal 7 personen. Een kinderbedje is ook aanwezig. U kunt ook kiezen of u het ontbijt wel of niet inbegrepen wilt hebben.

Maak uw wensen bij ons kenbaar, door hier  het reserverings aanvraag formulier in te vullen.

We zullen dan binnen 24 uur op uw verzoek reageren, en wij zullen u laten weten wat de mogelijkheden zijn. Wij maken het u graag naar uw zin! 

Balkonkamer

  • Balkonkamer
  • Uitzicht vanaf balkon

Free Joomla! template by L.THEME