Accommodatie

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

Stallen 

De stallen zijn ruim, open en  hebben veel lichtinval. De paarden kunnen ook altijd contact met elkaar hebben. Aan de voorkant kijken de paarden de binnenmanege in. Iedere stal is aan de  achterkant voorzien van een luxe stalraam. Bij mooi weer staat deze altijd open. Tevens is er sprake van een goede ventilatie en is de stal geheel geïsoleerd.

Weidegang

Uit principe komen alle paarden bij ons elke dag naar buiten. We zitten met ons bedrijf op de hoogste, droogste en beste zandgrond. Wij zorgen ervoor dat er kwalitatief goed gras aangeboden wordt aan de paarden. We hebben de beschikking over 4 weides van circa 1000 m2 en daarnaast 3 grote weides van circa 5000 m2. Zodoende kan uw paard zowel individueel als in de groep weiden. 

Poets-/wasplaats

Er zijn twee ruime poets-/wasplaatsen aanwezig. Het is dus nooit een probleem om de paarden er netjes en schoon bij te hebben staan. 

Zadelkamer

Er is een zadelkamer aanwezig waar een ieder zijn/haar spullen kan opbergen. De zadelkamer bevindt zich dicht bij de stal. Indien deze niet in gebruik is, is de zadelkamer altijd op slot.  

Binnenmanege/buitenbak/longeerbak 

U kunt gebruik maken van de binnenmanege, (20mx40m) buitenbak (30mx60m) en longeerbak (30mx18m). Het is iedere dag mogelijk om serieus met uw paard/pony te trainen, aangezien je vrijwel ieder moment van de dag gebruik kunt maken van de trainingsfaciliteiten. Tijdens de zomermaanden staat er in de  buitenbak altijd een springparcours.

Trainingsmolen

De molen staat naast de stal op een rustige plek om onrust te voorkomen. De trainingsmolen is volledig omheind met hout en windbreekgaas en voldoet aan alle veiligheidseisen.

 

Accomodatie

  • De stallen
  • De binnenmanege
  • De stapmolen

Free Joomla! template by L.THEME