Te koop

Hieronder kunt u zien welke paarden wij op het moment te koop aanbieden. De sportpaarden zijn professioneel aangereden en opgeleid. Hopelijk vindt u een passend paard. Indien deze er niet tussen staat, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over uw wensen. Zodoende kunnen we binnen onze betrouwbare relaties samen een geschikt paard voor u opzoeken.

Te koop:

    

Futuro (v. Numero Uno x Clinton)

Geboortejaar: 2010

Geslacht: Ruin

Stokmaat: 1.67

Kleur: Bruin

Stamboek: KWPN

Afstamming: Numero Uno x Clinton

Futuro is een zeer fijn paard om mee te werken. Hij kan veelzijdig ingezet worden. Hij heeft een aantal dressuurwedstrijden op L niveau met succes gelopen. Hij heeft een evenwichtig karakter en veel uitstraling.  Op ons youtube kanaal kunt u de meest recente filmpjes van Futuro vinden. 


 

     

Alifia, drachtig van Governer (Totilas x Jazz)  =VERKOCHT.

Geboortejaar: 2005

Geslacht: merrie (keur)

Stokmaat: 1.70 m.

Kleur: Bruin

Stamboek: KWPN

Afstamming: Rhodium x Gribaldi x Roemer

Alifia is een zeer sterke, gezonde fokmerrie, die op de stamboekkeuring 80 punten voor beweging behaalde en vervolgens met 75,5 punten slaagde voor de IBOP. Moedersvader Rhodium presteerde in de Lichte Tour en is vader van toptalenten als Capri Sonne, Aron en Welldone. In de derde generatie brengt de Grand Prix-dressuurhengst Gribaldi zijn prestatiegenen in. De moederlijn is verder opgebouwd met de topvererversRoemer en Doruto. Uit deze directe moederlijn komen vele Z-dressuurpaarden alsook het Lichte Tour-dressuurpaard Apollo (v.Roemer). Meer informatie over haar nakomelingen op aanvraag. Klik op de foto voor een filmpje van Alifia.


 

 

Jalifia (v. Apache x Rhodium x Gribaldi)

Geboortejaar: 2014

Geslacht: merrie

Kleur: Donkere vos

Stamboek: KWPN

Afstamming: Apache x Rhodium x Gribaldi

 

Jalifia is een chique gemodelleerd merrieveulen van Apache x Alifia (zie informatie hierboven). Ze heeft goede bewegingen. Klik voor een filmpje van Jalifia op de foto van haar moeder (Alifia).

Free Joomla! template by L.THEME