Verzorging

Zoekt u een stal met veel faciliteiten, goede verzorging, vakkundige verzorgers en optimale mogelijkheden om te trainen, dan moet u bij Lenthe Farm zijn. Wij zullen altijd serieus met de zorg voor uw paard omgaan.

Welzijn van uw paard/pony staat bij ons voorop! Uw paard/pony krijgt bij ons twee keer per dag krachtvoer en drie keer per dag ruwvoer. Zowel het ruwvoer als het krachtvoer is altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Ernst heeft door zijn studie aan de Agrarische Hogeschool en zijn werk bij “Fakkert Diervoeders” veel kennis van voer(en) waardoor het voer goed aan de bouw, het karakter en de gevraagde prestaties van uw paard aangepast wordt.

De boxen worden twee keer per dag door ons afgemest. Als strooisel gebruiken wij houtvezels én stro. Standaard ontwormen wij de paarden twee keer per jaar en laten wij één keer per jaar gezamenlijk inentingen (influenza en tetanus) verrichten. 

Voor het opbergen van uw spullen heeft u een eigen plaats in de zadelkamer en verder is er een gezellige kantine aanwezig om iets te nuttigen of om je tijdens koude dagen even op te warmen.

Free Joomla! template by L.THEME